2. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Mustamäe Keskus pakub mitmekülgseid reklaamivõimalusi

Äsja avatud Mustamäe Keskuse reklaamilahendused loovad uusi atraktiivseid võimalusi esitlusteks, promotsiooniks ja sündmusturunduseks.

Mustamäe Keskuse sisemeedia tegevust korraldava BTL Media tegevjuhi Priit Pedaniku sõnul on hiljuti uksed avanud Mustamäe Keskuses reklaamiklientidele mitmeid uuenduslikke väljundeid. “Soovime värskelt avatud keskuse hoida sama värskena ka marketingivõtete poolest,” märkis Pedanik.

“Me ei taha piirduda lihtsalt auto parkimisega keskusesse või plakati riputamisega seinale, vaid soovime, et turundus oleks jälle põnev, ainukordne ja keskuse külastajat kaasav,”selgitas Pedanik. “Näiteks võib ju auto eksponeerimisele lisaks anda külastajale võimaluse sellega koheselt keskuse juurest minna proovisõitu tegema,” tõi Pedanik näite, kuidas kõik ideed on keskuse reklaamilahenduste puhul teretulnud.

Mustamäe Keskuses on lisaks esitlus- ja promotsioonivõimalustele ka digitaalsed sisemeediavõimalused – keskuses on 9 suureformaadilist digiekraani, mis on integreeritud keskuse sisekujundusse. Samuti on keskuse fassaadil suur LED-ekraan, mida opereerib BTL Media sõsarettevõte Digiekraanid OÜ. Loomulikult mängib keskuses siseraadio, spetsiaalselt Mustamäe Keskuse jaoks loodud sound scape’i on kokku pannud Artist Siseraadiod OÜ.

BTL Media OÜ on kaubanduskeskuste sisemeediale keskendunud agentuur. BTL Media pakub oma teenuseid Tallinnas hetkel viies keskuses: Ülemiste keskus, Mustamäe Keskus, Järve Keskus, Mustikas, Postimaja; Tartus Tasku Keskus ja Kesklinna Keskus; Rakveres Põhjakeskus; Viljandis UKU Keskus; Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus.

Digiekraanid OÜ, Artist Siseraadiod OÜ ja BTL Media OÜ kuuluvad tõmbekeskustele terviklikke meedialahendusi pakkuvasse gruppi. Meie fookuses on siseraadio, sise- ja väliekraanid ning esitlus- ja promotsioonitegevused. Grupis töötab ligi 40 oma ala professionaali.

Lisainfo:

Priit Pedanik 

TegevjuhtBTL Media OÜtel 50 43 115btl.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700