26. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBSis on alanud vastuvõtt magistriõppesse!

Estonian Business Schoolis on alanud vastuvõtuperiood ning magistriõpingutest huvitatud on oodatud 2. juunil infoõhtule.

Magistriõhtu toimub teisipäeval, 2. juunil algusega kell 18:00 Baltika Kvartalis aadressil Veerenni 24. Õhtu käigus tutvustavad EBSi juhtivad õppejõud nelja magistriõppekava. Õppekavade arendustöö käigus on uuendatud nii Rahvusvahelise ärijuhtimise kui ka ettevõtluse õppekavasid. Täiesti uut ja eristuvat õppimiskogemust pakub ingliskeelne Business Innovation MBA.

Ühtlasi pakutakse toredat võimalust tutvuda regiooni juhtiva moetööstusettevõttega Baltika Grupp.

Magistriõhtule Baltika Kvartalis palutakse registreeruda EBSi kodulehel www.ebs.ee.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700