Autor: Silja Oja • 11. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digiekraanid avas Tallinnas 4 uut LED ekraani

Digitaalse välimeedia operaator Digiekraanid on laiendanud oma Tallinna portfelli nelja uue ekraani võrra. Ekraanid asuvad linnaelanike ja külastajate jaoks olulistes sõlmpunktides: Tartu mnt – Liivalaia (Stockmanni) ristmikul, Hobujaama - Narva mnt (Foorumi) ristmikul, Sikupilli Keskuse ja Lasnamäe Centrumi juures.

Ekraanid asuvad linnaelanike ja külastajate jaoks olulistes sõlmpunktides:

- Tartu mnt – Liivalaia (Stockmanni) ristmik 

- Hobujaama - Narva mnt (Foorumi) ristmik

- Sikupilli Keskus

- Lasnamäe Centrum

Foorumi keskuse fassaadil on varemgi LED ekraan olnud, kuid aeg ja uute LED tehnoloogiate areng on oma töö teinud, mistõttu vajas antud meediapind investeeringut täiesti uue ekraani näol, mis on oma mõõtudelt varasemast ka pisut suurem.

Digiekraanid OÜ tegevjuhi Priit Pedaniku sõnul liigub välimeedia kogu maailmas iga päevaga järjest kiiremini digitaalsete kandjate suunas. „Selle tendentsi põhjuseid võib otsida ilmselt nii ekraanitehnoloogiate arengust, hariliku välimeediaga võrreldes kordades laiematest võimalustest sisuloomele, kui ka operatiivsusest – kui on tarvis, käivitame või peatame kampaania kümne minutiga. Keegi öist kraanabrigaadi palkama ei pea,“ sõnas Pedanik.

Ettevõtte portfelli kuulub nüüdsest kokku 11 LED ekraani, millest 7 asuvad Tallinnas: 

- Ülemiste LED

- Tartu mnt. LED

- Foorum LED

- Norde Centrum LED

- Solaris LED

- Sikupilli LED

- Lasnamäe Centrum LED

- Lõunakeskus LED

- Pärnu Keskus LED

- Kaubamajakas LED

- Astri Keskus LED

Lisaks välimeediale opereerib Digiekraanid ekraanitulpasid ja reklaamekraane tõmbekeskustes üle Eesti.

Lisainfo:

Fredi Filing 

Müügi- ja turundusjuhtDigiekraanid OÜ[email protected]

+372 580 32717www.digiekraanid.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700