1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõulukingiks Juustukuningate kinkepakk

Seisad iga-aastase mure ees, et mida kinkida oma kolleegidele, koostööpartneritele, sõpradele, pereliikmetele ja klientidele jõuludeks? Juustukuningad pakuvad suurepärast lahendust: unikaalset kinkepakki, mis sisaldab vastavalt teie valikule Madalmaadest pärit erinevaid juuste koos sinna juurde sobiva veini, õlle või snäkkidega.

Juustuvalik on väga hea kingitus nii lihtsaid maitseid eelistavale kui ka nõudlikumale inimesele.

Kinkepakid alates 15 eurost

Lihtsaim ja kiireim viis maitsvate kingipakkide koostamiseks on ammutada inspiratsiooni kodulehelt www.juustukuningad.ee, tulla kauplusesse kohale degusteerima või kutsuda Juustukuningad koos näidistega endale külla. Üheskoos räägitakse läbi kõik soovid ja tingimused ning lepitakse kokku hind ja kogus.

Kingipakkide hind koos sisu, pakendi ja teenustasudega algab tavaliselt umbes 15 eurost. Hinda mõjutab nii kingituse sisu kui ka pakend: soodsama hinnaga on lipsuga kaunistatud kinkekott, kallim on soliidne kinkekarp või mahukas kaunilt läbipaistvasse kilesse pakitud kinkekorv.

Suurtes kogustes kinkepakkide puhul paindlik logistika

„Karpidesse pakitud kinkidel on kottide ja korvide eest üks suur eelis – neid on lihtsam hoiustada ning transportida. Sellega peaksid arvestama need tellijad, kel on tarvis kinke päev-paar oma kontoris hoida,“ paneb südamele Juustukuningad OÜ kliendisuhete juht Liisa-Triin Pallase. Kuna Juustukuningatel on olemas mahukad laoruumid, saab kasutada mugavat võimalust kingitused kokkulepitud kuupäeval transpordiettevõtet või kullerit kasutades otse kingisaajani viia. Samuti pole klient kohustatud tulema 200-500 kinkepakile korraga järele, vaid võib neid Juustukuningatest kätte saada vastavalt vajadusele.

Esita tellimus juba oktoobris

Kuna juustud tulevad Eestisse Hollandist, on oluline piisav ettetellimisaeg, et tarne jõuaks kohale, pakid saaksid varakult komplekteeritud ning pakitud. „Muidugi on meie ladudes olemas teatud tagavara, kuid tellimuse üldiseid detaile oleks hea teada vähemalt kuu-kaks enne reaalset vajadust,“ räägib Pallase. „Oleme väga paindlikud ega nõua, et kliendid teaksid poolteist kuud enne jõule oma kingisaajate täpset arvu, aga oluline on põhimõtteline suurusjärk, mis vastavalt vajadusele võib siis suureneda või väheneda. Jõulukinkide tellimuse esitamiseks on ideaalne aeg oktoobrikuu.“

Üle 80 juustusordi ja Eesti mahesnäkid

Juustukuningad OÜ müüb neljas kaupluses Tallinnas ning kahes Tartu ja kahes Pärnu juustupoes Hollandi, Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Norra ja Šveitsi juustumeistrite toodangut. Valikus on üle 80 põneva juustusordi, kuhu kuuluvad näiteks nii luksuslik trühvlijuust, lamba-, pühvli- ja kitsepiimajuustud erinevate lisanditega nagu koriander, kartul, nõges, oliiv ja küüslauk, tuhajuust kui ka erinevad parmesani ning hallitusjuustud. Juurde pakutakse juustudega sobivaid kastmeid, majoneese, juustumoose ja snäkke nagu wasabipähklid, šokolaadid, Belgia munkade poolt valmistatud õllesorte ning eksklusiivseid veine.

Juustukuningate heaks partneriks Vihula mõis, kes pakub huvitavaid mahesnäkke nagu kuivatatud jõulune kõrvits kaneeliga, ebaküdoonia-šokolaad ja mesi. See on hea võimalus suurfirmadel välisriikides elavate koostööpartnerite jõulupakki lisada midagi ehedalt eestimaist.

Kutsu Juustukuningad endale külla -  maitseme juustu ja tutvustame võimalusi

Kingipakkide koostamine võib olla väga loominguline tegevus ning iga kingitus kajastab kinkija tänulikkust. Kui on ettevõtteid, kes ei tolereeri alkoholi kinkimist ning jätaksid parema meelega veini kingipakist välja, saab selle asendada näiteks mõne nutika köögitarbe või oma firma meenega. Iga kingituse puhul on oluline selle individuaalsus ning soovi korral võib markeerida Juustukuningate toodangu ettevõtte kleebiste ja visiitkaartidega, lisada pakki firma logodega pastapliiatseid, teepakke või muid tooteid. Vaakumpakenditesse pakitud vanemad ja kõvemad juustud säilivad 18 kraadi juures kuni kolm kuud, nooremad kuu-poolteist.

Liisa-Triin Pallase 

Kliendisuhete juhtJuustukuningad OÜTel. +372 53445693E-post: [email protected]

www.juustukuningad.ee

www.facebook.com/juustukuningad

Artikli avaldamist toetas: Juustukuningad OÜ

Autor: Gerli Ramler, Silja Oja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700