Autor: Hando Sinisalu • 23. detsember 2022

Lõpuks ometi tuli turundusse murranguline tööriist tehisintellekt

DreamGrow Digitali asutaja Priit Kallas
Foto: Erik Prozes
Tehisintellekti ei saa kindlasti praegu enam alahinnata, arvab Dreamgrow digiagentuuri asutaja ja strateeg Priit Kallas.

"Lähemal ajal tehisintellekt kellegi tööd ära ei võta, kuid kümne aasta pärast võib juba huvitavam olla," ütles Kallas. Iseenesest jääb toimetaja töö näiteks tekstidele ikka alles, kuid tehisintellekt samal ajal ka õpib oma vigadest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700