Autor: Best Marketing • 17. jaanuar 2020

Mõjuisikud turunduses – kes vastutab?

Mõjuisikute kasutamisest turunduses rääkis Promoty juht ja Passwordi esineja Aleks Koha.

Mõjuisikuid koondava ettevõtte Promoty juht Aleks Koha rääkis Äripäeva raadios mõjuisikute kasutamisest turunduses ja sellest, milline on suunamudijate vastutus ning kuidas mõjuisikute tegevust reguleerida võiks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700