Autor: Best Marketing • 6. juuni 2024

Globaalne turundusvõrgustik Stagwell ja Not Perfect Network alustavad koostööd

Globaalne turundusvõrgustik Stagwell (STGW) teatas täna s.o 6. juunil, et Not Perfect Network liitub nende kiiresti kasvava globaalse partnerite võrgustikuga. Algav koostöö suurendab loovuse, disaini ja tehnoloogia kasutamise võimekust kogu Baltikumis.
Not Perfect Networki tegevjuht Paulius Senuta.

Not Perfect Network liitub Stagwelli partnerite võrgustikuga, tuues kaasa oma loovuse ja disaini kogemuse. Not Perfect Network, kus töötab kokku 100 inimest, tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus ning on tuntud silmapaistvate loovkontseptsioonide ja -lahenduste loojana. Not Perfect kasutab oma ketis välja arendatud Creative FastForward™ loovtöö protsessi, mis aitab sarnaselt start-up maailma põhimõtetele liikuda lahenduste väljatöötamisega kiirelt edasi, neid testida ning jõuda ülemõtlemist vältides toimivate loovlahendusteni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700