Autor: Best Marketing • 5. juuni 2024

GALERII: Sotsiaalmeedia konverents 2024

4. juunil toimus Tallinnas Erinevate Tubade Klubis Sotsiaalmeedia konverents, kus teiste seas astusid üles loovmentor Eia Uus, Kaubamaja brändi- ja kommunikatsioonijuht Hanna Loodmaa-Saarmann ning Magrada turundusjuht Lisanna Miiter. Päeva juhtis särav Äripäeva turundusjuht Keit Ausner.

Konverentsil räägiti muu hulgas sotsiaalmeedia strateegiatest ja performance creative’i formaatidest ning sellest, kuidas luua köitvaid lugusid ja TikTokis läbi lüüa. Lisaks toodi publiku ette case study’dena Magrada, Kaubamaja ja TalTechi põnevad kogemuslood.

Vaata pildigaleriid konverentsist siit (Fotod: Raul Mee):

4JUN2024 Sotsiaalmeedia konverents 2024. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Suur tänu kõikidele toetajatele, esinejatele ja osalejatele. Kohtume juba taas 3. juunil 2025.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700