Autor: Meelika Riiberg • 9. aprill 2024

Kuidas saada Baltikumi armastatuimaks brändiks?

Swedbank pälvis hiljuti Baltic Brands Awardsil kõige armastatuma brändi tiitli nii Eestis kui Baltikumis. Mis on nende edu saladus?
Swedbanki turundusjuht Arno Pae
Foto: Raul Mee

Brand Capitali uuring näitas, et Swedbanki brändi tuntus ulatub 97%-ni ja nende reklaamide äratundmine jääb vahemikku 89-95%. Swedbank paneb oma reklaamidesse tüki brändi oranžist tammepuu logost ja inimese, kes on tihti ka nende omatöötaja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700