Autorid: Laura Reiter, Hando Sinisalu, Ken Rohelaan • 6. veebruar 2024

Markko Karu: otsus minna välisturgudele ja sellele täielikult keskenduda ei ole mugav

Agentuuri Tabasco strateeg Markko Karu sõnas, et välisturgudele minemisel ei arvestata sellega kaasnevate kuludega ja siinmail ei eksperimenteerita piisavalt ega eraldata eelarvet katsetamiseks.
Reklaamiagentuuri Tabasco strateeg Markko Karu
Foto: Erakogu

Küsimusele, kuidas välisturgudel arusaadavalt oma lugu jutustada, vastas Markko Karu, et lugude jutustamisel on oluline aru saada, millised on olemasolevad lood. “Välisturu tausta tundmine hakkab pihta enamasti intervjuudest ja kohtumistest ehk siis tuleks end sihtriigi kohaliku kultuuriga kurssi viia,” selgitas ta ja lisas, et kui me räägime turunduskommunikatsioonist, siis seal on hästi palju kohalikku kultuuri, eriti kui mõtleme sõnamängude peale, mida reklaamides kasutatakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700