Autor: Best Marketing • 2. veebruar 2024

EPRA ootab osalema Kommunikatsioonitegu 2023 konkursil

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit (EPRA) kuulutab välja iga-aastase auhinnakonkursi Kommunikatsioonitegu 2023 tööde esitamise tähtajaga 23. veebruar 2024. Konkursi finaalvooru jõudnud eelmise aasta parimate kommunikatsiooniprojektide esitlused toimuvad 12. märtsil.

„Oodatud on era-, avaliku ja kolmanda sektori suuremahulised kommunikatsiooniprojektid ning samuti väikesed nutikad algatused, millega möödunud aastal saavutati silmapaistvaid tulemusi. Konkursi eesmärk tõsta esile ja tunnustada möödunud aasta parimate kommunikatsiooniprojektide ja kampaaniate tegijaid ning tellijaid,“ ütles Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu president ja žürii esimees Margus Mets.

„Konkursil on oma väga selged hindamiskriteeriumid: eesmärgipärane tulemuslikkus, leidlikkus, lahenduse uudsus Eestis, mõju kommunikatsioonisektorile ning vastavust suhtekorralduse headele tavadele. Kommunikatsioonitegu on on Eesti pikimate traditsioonidega kommunikatsiooni, suhtekorralduse ja PR valdkonna eriala professionaalide mõõduvõtmine, mida on korraldatud katkematult alates 2000. aastast,“ jätkas Mets. Kommunikatsiooniteo konkursi žüriisse kuuluvad EPRA juhatuse liikmed ning eelmise aasta võitjatööde esindajad.

Kõik konkursile esitatavad projektid ka kampaaniad peavad olema ellu viidud 2023. aasta jooksul. Kommunikatsioonitegu 2023 konkursile tööde esitamise tähtaeg on 23. veebruar 2024 kell 23.59 e-posti aadressile [email protected]. Töödele esitatavad täpsemad tingimused leiab EPRA kodulehelt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700