Autor: Best Marketing • 24. märts 2023

Selgusid Kommunikatsioonitegu 2022 laureaadid. Välja anti ka üks eriauhind

Eile lõppenud 2022. aasta Kommunikatsiooniteo konkursil jagas Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu (EPRA) žürii välja kategooriavõitja auhinnad parimatele era-, avaliku ja kolmanda sektori töödele ning andis välja anda ka ühe täiendava eriauhinna.
Foto: Anna Aurelia Minev

Kommunikatsioonitegu 2022 avaliku sektori võitja auhinna sai töö „Eriline on tavaline: psüühilise erivajadusega inimeste ühiskonda kaasamist toetavad kommunikatsiooni-tegevused“ (esitajad Miltton New Nordics, Sotsiaalministeerium, Hoolekandeteenused).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700