Autor: Best Marketing • 26. juuni 2023

Eesti ühe vanema automüüja Topauto ilme läbis totaalse muutuse

Eesti üks vanemaid ja väärikamaid autofirmasid Topauto värskendab oma logo ja värvilahendust. Senise muutumatuna püsinud punase asemel võtab ettevõte põhivärvidena kasutusse rohelise ja valge.

Alates 1994. aastast punast logo kandnud Topauto vahetab sel aastal värvilahenduse välja järk-järgult. Vajaduse identiteedimuutuse järele tingis soov olla senisest eristuvam ning viia värvigamma kooskõlla ettevõtte tänaste väärtustega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700