Autor: Heleri Michalski • 13. juuni 2023

TGS Baltic turundus- ja kommunikatsioonijuht: kuidas eksperdid meedias rääkima saada?

Advokaadibüroo TGS Baltic turundus- ja kommunikatsioonijuht Heleri Michalski räägib enda kogemusest, kuidas toetada ekspertkommunikatsiooni nii, et ka kõige meediakartlikumad eksperdid rääkima veenda.
TGS Baltic turundus- ja kommunikatsioonijuht Heleri Michalski.
Foto: Marko Krusel

Mul on olnud õnn üle kaheksa aasta peamiselt erialaekspertidega koostööd teha, aidates nende sõnumeid avalikkusele vahendada. Panen alljärgnevalt kirja mõned lähtekohad, millest võib olla abi sisuka ekspertkommunikatsiooni korraldamisel, et väljapaistev oskusteave üldse kajastamiseni jõuaks ja seda võimalikult valutult.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700