Autor: Best Marketing • 5. juuni 2023

Mida tehakse tööandja brändingus valesti? Vastavad tehisintellekt ja Tele2 Eesti turunduskommunikatsiooni juht

ChatGPT on populaarne tehisintellekt, millest räägitakse kui uuest targast nõuandjast ja ka teatud tööde automatiseerimise vahendist. CV-Online uuris tehisintellektilt, mis on peamised vead, mida tööandja brändingus tehakse ning neid viit aspekti kommenteeris omalt poolt Tele2 turunduskommunikatsiooni juht Tiina-Mall Vannastu.
Tele2 Eesti turunduskommunikatsiooni juht Tiina-Mall Vannastu.

ChatGPT: Mittejärjepidevus sõnumites

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700