Autor: Laura Reiter • 6. veebruar 2023

President tunnustab teenetemärgiga siinset meediapilti rikastanud isikuid

Tänavu tunnustab president Alar Karis riikliku teenetemärgiga üheksat meediaga seotud isikut, kelle hulka kuuluvad nii ajakirjanikud ja toimetajad kui ka pressifotograaf ja operaator.
Eesti Vabariigi president Alar Karis.
Foto: Liis Treimann

Iseseisvuspäeva eel tunnustab Eesti ajakirjanikke, kelle sõna, pilt ja loominguline kirg on rikastanud siinset meediapilti. Teenetemärgi saavad ajakirjanikud, kes on edastanud uudiseid kriisikolletest, sealhulgas Venemaa agressioonisõjast Ukrainas. Teenetemärgi saajate hulka kuuluvad „Aktuaalse kaamera“ ning ERRi välispoliitikasaate "Välisilm" saatejuht ja toimetaja Astrid Kannel, rahvusringhäälingu operaator Kristjan Svirgsden ning Postimehe fototoimetuse juhataja ja pressifotograaf Erik Prozes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700