Autor: Best Marketing • 1. veebruar 2023

Kuku Raadio leviala laienes üle kogu Eesti

Kuku Raadio leviala Lõuna-Eestis paranes ja esmakordselt jõuab vabariigi kõige vanem eraraadiojaam ka kuulajateni Valgas.
KUKU raadio saatejuhid Romi Hasa ja Brent Pere stuudios.
Foto: Konstantin Sednev

Kuku peatoimetaja Madis Kimmeli sõnul on Valka jõudmine jaama jaoks märgilise tähendusega. ”Sisuliselt sai nüüd kaetud viimane suurem valge laik Eesti kaardil ja saame lõpuks väita, et Kuku kostab üle kogu Eesti,” kinnitas Kimmel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700