Autor: Maarit Eerme • 6. jaanuar 2023

Kuidas Swedbank Eesti mainekaimaks ettevõtteks jõudis?

2022. aasta lõpus avalikustati, et Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu esimest ja teist kohta jagavad Swedbank ja Telia. Uurisime Swedbanki käest, kuidas nad Eesti mainekaimaks ettevõtteks jõudsid.
Swedbank on üks mainekamaid ettevõtteid Eestis
Foto: Andras Kralla

Swedbanki kommunikatsioonijuht Kristina Herodese sõnul mõjutab paitavalt eneseuhkusele ja aitab sisemisele motivatsioonile kaasa, kui ettevõte on mainekuse edetabelis esimene. „Kui vaadata tagasi viimastele aastatele, siis seda enam esimeste hulgas olemine rõõmustab.“ Herodes tunnistab, et mõni aasta tagasi olid nad pigem negatiivsete uudistega meedias, kuid nad otsustasid ka tol ajal jätkata inimestele olulise info jagamist. „Saame öelda, et selline lähenemine oli õige.“ Ta rääkis, et nad said oma klientidelt üllatavalt positiivset tuge ka negatiivsete uudiste ajal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700