Autor: Laura Reiter • 23. september 2022

Selgusid Baltic Brand Ranking tulemused. Millised on TOP 5 brändid?

Läti suurim reklaamiagentuur MAGIC (endise nimega NORD DDB) on alates 2004. aastast viinud läbi põhjalikku brändiuuringut BrandCapital ja andnud välja “Baltic Brand Ranking” tulemusi, mida peetakse üheks olulisemaks bränditulemuste mõõdikuks Baltikumis. Vaata, millised on tänavu TOP 5 brändid Eestis, Lätis, Leedus ja kogu Baltikumi peale kokku.

Baltic Brand Ranking tulemused antakse välja seitsmes kategoorias: Most Loved Brands, Greenest Brands, Most Human Brands, Best Media Brands, Fastest Growing Brands, Most Loved Local Producers, Most Searched Brands.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700