Autor: Best Marketing • 9. detsember 2022

Ekspress Grupp omandab Leedu uudisteportaali

Balti riikide juhtiv meediakontsern Ekspress Grupp ostis Leedu suurimalt ajalehelt Lietuvos rytas veebipõhise uudisteportaali lrytas.lt.
Portalas, Lrytas, telefonas, kompiuteris,

Reedel, 9. detsembril 2022 allkirjasid AS Ekspress Grupp ja kirjastaja UAB “Lietuvos rytas” lepingu online uudisteportaali lrytas.lt väljaandva tütarettevõtte UAB “Lrytas” 100% aktsiate omandamiseks. Pooled on kokku leppinud, et tehingu hind ja muud tingimused on konfidentsiaalsed. Tehing ei nõua Leedu konkurentsiameti eelnevat heakskiitu, kuna asjaomaste ettevõtjate kogukäive jääb alla Leedu konkurentsiseaduses sätestatud koondumisest teatamise piirmäära.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700