Autor: Laura Reiter • 26. september 2022

ÖÖD peegelmajade turundusjuhina alustas tööd Gertrud Ots

Pärast pikaajalisi otsinguid alustas Eestis disainitud peegelmajade ÖÖD turundusjuhi ametikohal tööd Gertrud Ots. ÖÖDi tegevjuhi Andreas Tiiki sõnul oli see kauaoodatud samm, sest nüüd on aeg edasi liikuda ning tegeleda teadlikumalt kõigega, mis puudutab ÖÖDi brändi - olgu selleks brändi lugu, väärtused või positsioneerimine.
ÖÖD peegelmajade vastne turundusjuht Gertrud Ots.

Gertrud Ots rääkis, et eelnevalt The Wavy Social agentuuris digistrateegina töötades oli tema vastutusalal mitmete brändide seas ka ÖÖDi digiturunduse plaan, tegevused ja analüütika. Nii jõudiski uus väljakutse temani.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700