Autorid: Laura Reiter, Hando Sinisalu • 24. november 2021

ÖÖD peegelmajade asutaja: reklaamile me raha ei kuluta

ÖÖD Mirror Houses asutaja ja tegevjuht Andreas Tiik rääkis tänavusel Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil, kuidas jõuda globaalse PR abil välisturgudele ja millesse nad reklaami asemel investeerivad.
ÖÖD majad juht Andreas Tiik Ülemiste City peegelmaja juures.
Foto: Andras Kralla

"Vint tuleb võimalikult üle keerata. Tuleb silma paista, eristuda ja teha midagi, mis ületab tavalise uudisvoo uudiskünnise," rääkis Andreas Tiik konverentsil üle videosilla antud intervjuus. Lisaks rääkis ta muu hulgas, et ei ole seni Eesti kommunikatsioonibüroode teenuseid kasutanud ning et investeerivad reklaami asemel sisuloomesse ning kvaliteetsetesse piltidesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700