Autor: Laura Reiter • 26. september 2022

Arvamus Kalevi brändiuuendusest on jagunenud kaheks

Kalev tegi hiljuti läbi lähiajaloo suurima brändiuuenduse, mille eesmärk on muuta bränd kaasaegsemaks, visuaalselt värskemaks ja riiulitel paremini silmapaistvamaks. Brändi värske nägu on aga tekitanud inimeste seas vastakaid arvamusi.

Kalevi turundusjuht Kätlin Sepp rääkis, et Kalev on väga pika ajalooga kaubamärk ning olnud läbi aja Eesti armastatuimaid brände, kuid viimaste aastate jooksul märkasid nad, et Kalevi kaubamärgi populaarsus oli hakanud tasapisi langema ja seda just nooremas sihtrühmas. „Noorte jaoks, kes on üles kasvanud vabas Eestis, on Kalev magusa valikul üks alternatiiv paljudest,“ sõnas ta ja lisas, et globaalsed brändid silmatorkava pakendidisaini ning uudse tootevalikuga tungivad üha jõulisemalt peale. „Kuigi teame, et Kalev on endiselt populaarseim toidubränd Eestis, otsustasime astuda samme, et see oleks nii ka tulevikus.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700