Autor: Best Marketing • 9. juuni 2022

Millised on Eesti inimeste lemmiktoidubrändid?

Kantar Emor uuris mais 2022 kuuendat aastat järjest, millised on Eesti inimeste jaoks kõige meeldivamad brändid toidu- ja joogikategoorias. Meie maiustuste lipulaev Kalev püsib toidubrändide valdkonnas eestimaalaste jaoks kindlalt edetabeli tipus.
Eestimaalaste lemmiktoidubrändide esikohta hoiab endiselt Kalev.

Ka järgnevate brändide puhul suuri üllatusi ei ole ‒ esiviisikus püsivad sarnaselt aastatagusele nii lihasektori liidrid Maks&Moorits ja Rakvere kui ka traditsiooniline sulatatud juustu bränd Merevaik. Paariaastase pausi järel jõudis sel aastal taas esiviisikusse piimabränd Alma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700