Autor: Laura Reiter • 4. august 2022

Pikaajaline Äripäeva ajakirjanik asus tööle Eesti Tööandjate Keskliidu kommunikatsioonijuhina

Üle 20 aasta Äripäevas töötanud Rivo Sarapik asus augustist ametisse Tööandjate keskliidu kommunikatsioonijuhina, kus tema kanda on muu hulgas meediasuhtlus, järgmise tööandjate manifestiga seotud teemad, konverents „Tuulelohe lend“ ja üldine turundus.
Rivo Sarapik
Foto: Andras Kralla

Kutse Eesti tööandjate esinduse kommunikatsiooni vedama esitas Rivo Sarapiku sõnul Eesti Tööandjate Keskliidu juht Arto Aas. „Olin küll juba pikalt ehk üle 20 aasta Äripäevas toimetanud ja töötanud, kuid uut ametit ma otsimas ei olnud, ringi ei vaadanud ning seni olin erinevad kutsed tagasi lükanud,“ sõnas Sarapik ja lisas, et pikast staažist hoolimata oli Äripäevas põnev, sest läbi aastate sai ta nii kirjutada, toimetada, juhtida erinevate toimetuste tööd ja projekte, aidata raadiot käivitada, luua ja juhtida saateid jne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700