Autor: Best Marketing • 20. juuli 2022

Tuntumad ja mainekaimad kinnisvarabürood

Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) tellitud kuvandiuuringu alusel on tuntuim kinnisvarafirma Arco Vara ning mainekama firma esikohta jagavad kaks kinnisvarafirmat.
Arco vara müügikuulutus
Foto: Liis Treimann

„Kinnisvarabüroode teenuse kasutajad oskavad olulisi tegureid paremini esile tuua, kui ülejäänud elanikkond. Kõige enam paistab silma, et nad väärtustavad teistega võrreldes rohkem kliendi informeerituna hoidmist, turuinfo valdamist ja suhtumist klienti,“ tõi EKFLi juhatuse liige Tõnu Toompark välja edetabeli eesotsas olijate edutegurid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700