Autor: Hando Sinisalu • 18. juuli 2022

Suve alguses olid näpud püsti, aga nüüd tõmmatakse pidutsemist kokku. Jõulupidude planeerimine venib

Elamusstuudio juht Mihkel Lubi rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et pidutsemiselt on kokku hakanud hoidma nii eratarbijad kui ettevõtjad. Tavapärasest erineb näiteks jõulupidude planeerimine, mille ettevalmistused on veninud.
Pidu.
Foto: Raul Mee

"Ettevõtted räägivad, et vaatame kuhu läheme ja mida teeme siis kui puhkuselt tagasi tuleme või siis kui lapsed on kooli ära läinud," ütles Lubi ning lisas, et see on tavapärasest kindlasti erinev, sest enne üritati enne jaanipäeva asjad selgeks saada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700