Autor: Best Marketing • 6. juuni 2022

Mindshare'i uuring: jätkusuutlik turundus on jätkuvalt oluline

Jätkusuutlikkust on ettevõtete turundusse ja strateegiatesse imbunud juba aastaid ning tundub, et selle olulisus ning keskkonnasäästlike toodete ja teenuste hulk tarbijatele aina suureneb. Aga kas viimaste aastate kriisid on seda kaalukaussi muutmas? Vastused selgusid meediaagentuuri Mindshare Estonia poolt läbiviidud uuringust.

Mindshare viis maikuus läbi Mindscan küsitluse, kus uuriti, millised on tarbijate hoiakud praeguses muutuvas majanduskeskkonnas ning kas ja mil määral mõjutab täna tarbijate eelistusi tõsiasi, et toodet või teenust pakkuv ettevõte panustab keskkonnasäästikku mõtteviisi. Uuring viidi läbi 600 inimese hulgas vanuses 18-74 aastat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700