Autor: Laura Reiter • 7. oktoober 2021

Aasta digiteo võitja case study: faktikampaania, mis kasvatas hüppeliselt Tervisemuuseumi Facebooki jälgijaskonda

Mindshare Estonia aitas Tervisemuuseumil muljetavaldavalt kasvatada uudiskirjaga liitujate arvu ning Facebooki jälgijaskonda ja seda tänu kampaaniale, mis tutvustas põnevaid inimkehaga seotud fakte. Faktikampaania tõi Aasta Digitegu 2021 konkursil võidu Facebooki reklaami kategoorias.
Mindshare Estonia tegevjuht Maarja Kaalep digiturunduse konverentsil Best Internet 2021 digitegu esitlemas

OLUKORD TURUL

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700