Autor: Marko Kaldma • 30. märts 2022

Tiit Pruuli: turism on koht, kus näete lähiajal Ameerika mägesid nii et vähe pole

Eesti Turismifirmade Liidu president Tiit Pruuli alustas oma esinemist tänavusel Passwordil sõnadega, et kui turundusinimesed tahavad kuskil väljakutseid saada, siis turism on koht, kus lähimatel aastatel näeb Ameerika mägesid nii et vähe ei ole.
Tiit Pruuli rääkis tänavusel Passwordil, et tänane reisija on muutunud väga teadlikuks ja nõudlikuks.
Foto: Raul Mee

Pruuli rääkis oma ettekandes prognoosivalt turismi elust ja olust aastal 2030. Oma elukogemuse põhjal julgeb ta kinnitada, et aasta 2030 on juba siinsamas, mitte kuskil mägede või metsade taga. Ning mis võiks tema sõnul olla lihtsam kui analüüsida midagi, mis on siin sinu juures. Aga ei..

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700