Autor: Best Marketing • 7. märts 2022

Eestis tugevalt kanda kinnitanud Rud Pedersen kaasas Lätis turuliidri

Rootsi juurtega ja rahvusvahelise haardega valitsussuhete büroo Rud Pedersen, mis on tugevalt kanda kinnitanud ka Eestis, laieneb Lätti ning omab nüüd esindusi kõigis kolmes Balti riigis. Tehingu käigus liitub Läti juhtiv konsultatsioonibüroo Vilands Associates Euroopa kõige kiiremini kasvava valitsussuhete ja strateegilisele kommunikatsioonile keskendunud Rud Pedersen Groupiga.
Vasakult: Elina Egle, Ralfs Vīlands, Morten Rud Pedersen, Vladlens Kovalevs ja Laima Auza

”Meie tugeva Põhjamaise pärandi toel on laienemine Balti riikides loogiline ning oleme õnnelikud, et oleme esindatud kõigis kolmes Balti riigis. Meie kliendid otsivad integreeritud lahendusi ning ma olen väga rahul, et saame nüüd pakkuda regiooni parimat teenust,” ütles Rud Pederseni Grupi asutaja ja president Morten Rud Pedersen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700