Autor: Best Marketing • 16. november 2021

Kuidas TikTokis silmapaistvat sisu luua? Influencer Arija 6 soovitust

Sadade tuhandete jälgijatega populaarne eestlannast tiktokker Arija jagab soovitusi, kuidas saab igaüks oma sotsiaalmeediakanalisse silmapaistvat sisu luua ja sellega teiste seas tähelepanu pälvida.
Tiktokker Arija

Hetkel Eestis ja ka mujal maailmas noorte seas eranditult kõige populaarsemaks kujunenud lühivideote sotsiaalmeediaplatvormi TikTok kasutab juba üle 1 miljardi inimese, kellest enamik on 16-24-aastased. Teiste seas on platvormil haaranud suurt tähelepanu ka eestlastest kasutajad, kelle seas näiteks Arija Helmvee kontot @roosabanaanike jälgib üle 146 000 inimese ning tema videotele on jaganud positiivset tagasisidet juba rohkem kui 6,3 miljonit inimest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700