Autor: Laura Reiter • 12. november 2021

Omniva turundus- ja kommunikatsioonijuht suundub Transpordiametisse

Omniva kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kaja Sepp alustab detsembris Transpordiameti avalike suhete teenistuse juhina sooviga panustada veelgi enam riigi heaks. Intervjuus valgustab Kaja Sepp oma otsuse tagamaid, räägib muu hulgas olulisematest kordaminekutest Omnivas ja esimestest plaanidest peatses uues ametis.
Kaja Sepp
Foto: Egert Kamenik

Omniva kommunikatsioonis ja turunduses rakenduvad sel kuul muudatused ehk turundus- ja kommunikatsiooniüksus eraldatakse erinevateks tiimideks. Selle eesmärgiks on toetada ettevõtte uuenevat strateegiat, mille hulka kuulub ka valdkondade selge fookuse hoidmine. Seni oli Omniva turundus- ja kommunikatsiooniüksus toimetanud ühtse tiimina, mida juhtis Kaja Sepp.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700