Autor: Best Marketing • 2. november 2021

Pressinõukogu sai uue liikme

Eesti Meediaettevõtete Liidu nõukogu nimetas Pressinõukogu uueks liikmeks meediaõppejõu ja –koolitaja Väino Koorbergi.
Pressinõukogu uus liige Väino Koorberg
Foto: Meeli Küttim

Väino Koorbergi volitused Pressinõukogus algasid 1. novembril 2021 ja kestavad vastavalt Pressinõukogu statuudile kaks aastat. Väino Koorberg vahetas välja Toomas Mattsoni, kelle aeg Pressinõukogu liikmena sai täis. Toomas Mattson oli ka Pressinõukogu aseesimees.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700