Autor: Laura Reiter • 15. oktoober 2021

Bolti globaalsest turundusjuhist Pariisi vabakutseliseks. Saage tuttavaks: Karola Karlson

Iseõppinud turundaja Karola Karlson on jõudnud töötada sellistes nimekates ettevõtetes nagu Scoro ja Bolt, kuid on täna otsustanud leiba teenida vabakutselisena Prantsusmaal, kus ka riik on oma õla alla pannud, et vabakutseliste elu lihtsustada.
Karola Karlson (kostüüm: Ivo Nikkolo).
Foto: Kertin Vasser

Karlsoni sõnul oli see intensiivse töö ja õnnelike juhuste kompott, et ta sai Bolti turundusjuhi kohalt kõrvale astuda ning nüüd vabakutselise turundusjuhina töötab. „Boltis turundusjuhina töötades tundsin ühel hetkel, et suure tiimi juhtimine, 10-tunnised tööpäevad ning tundide viisi koosolekutel jagelemine ei ole üldse see, mida oma eluga teha tahan,“ ütles ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700