Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 16. august 2021

Young Lions loovkonkursi võitjad: tehnoloogiaid tundmata ei ole võimalik ideid luua

Cannes Young Lions Digital Competition 2021 võitjad, graafiline disainer Klemen Vodopivec ja copywriter Lucija Lepšina Sloveenia agentuurist Agencija 101, rääkisid Best Marketingile antud intervjuus muu hulgas sellest, millises suunas peaksid agentuurid muutuma, et need oleksid atraktiivsed ka uue põlvkonna noortele talentidele.
Foto: Marketing Magazin

Kas oleksite noorena investeerinud Elon Muski, Nelson Mandelasse või Barack Obamasse selleks, et toetada nende arengut ja saada võimalust kohtuda nendega isiklikult, kui nad on oma karjääri tipus? Ja võib-olla isegi müüa oma õigus nendega kohtumisele sajakordse algse investeeringu hinnaga?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700