Autor: Best Marketing • 29. juuli 2021

Suvi kontoris: 4 näpunäidet, kuidas ka kuumadel päevadel produktiivne olla

Ehkki suur kuumalaine on selleks nädalaks läbi saanud, jätkuvad palavad ja päikesepaistelised ilmad veel ka augustis, tähistades sellega üht kuumimat suve Eesti lähiajaloos. Ekspert annab nõu, kuidas suvistest ilmadest hoolimata tööd tehes produktiivsus säilitada.
Funderbeami kontor
Foto: Andras Kralla

Kuigi suvine puhkuste aeg võimaldab teha töörütmis pausi, jagub tööpäevi ka palavamasse perioodi, isegi kui uuringute põhjal mõjutab pikaajaline kuumus otseselt nii tööviljakust kui ka võimet planeeritud tegevusi ellu viia. Nii näiteks on Riia Tehnikaülikool välja toonud, et inimese produktiivsus väheneb juba 2% iga kraadi kohta, mis tõuseb termomeetril üle 25° C.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700