Autorid: Laura Reiter, Hando Sinisalu • 10. juuni 2021

Alexela turundusjuht: esindame julge kangelase arhetüüpi

Äsja Passwordil Aasta Turundustiim 2020 tiitli võitnud Alexela turundusjuht Mariliis Mähhar rääkis Äripäeva raadios, millega nad kütuseturul eristuvad ning kuidas 2030. aastaks kliimaneutraalsuse saavutamise nimel pingutavad.
Alexela turundusjuht Mariliis Mähhar

Mariliis Mähhar rääkis, et nad on oma väikese kolmeliikmelise tiimiga teinud pikalt ja teadlikult tööd selle nimel, et kinnistada tarbijate peades kuvand kui mitte ainult kütusepakkujast ja tanklaketist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700