Autor: Laura Reiter • 2. juuni 2021

Viru Keskuse turundusjuht: kriisi ajal said meie tugevustest vaenlased

Kristel Sooaru veab kogu Viru Keskuse turundust koos kolleegiga kahekesi, olles turundusjuhina ametis alles eelmise aasta algusest. Varem on ta olnud juhtivatel kohtadel moe- ja jaekaubanduses ning tegelenud turundusega vaid osaliselt.
Viru Keskuse turundusjuht Kristel Sooaru
Foto: Silver Mikiver

Räägi palun natuke enda taustast. Kuidas Sa turunduse juurde sattusid ja kus varem töötanud oled?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700