Autor: Laura Reiter • 2. juuni 2021

Turundajate kuupalgad on aastaga kasvanud

Statistikaameti 1. kvartali andmetest selgub, et müügi, turunduse ja avalike suhete tippspetsialistide kuupalk on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga tõusnud ning on Eesti mediaanpalgast peajagu kõrgem.
Foto: Liis Treimann

Eesti kõikide ametite mediaanpalk 1. kvartalis oli 1193 eurot, seejuures müügi, turunduse ja avalike suhete tippspetsialistide mediaanpalk 1. kvartalis oli 1968 eurot (eelmise aasta samal perioodil 1901 eurot), mis on Eesti mediaanpalgast 40% kõrgem.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700