Autor: Best Marketing • 1. juuni 2021

Apollo TV laieneb

Alates 1. juunist muutub Apollo TV senisest laiemalt kättesaadavaks, kuna jõuab tänu uue põlvkonna digiboksile kõikidesse teleritesse. Lisaks alustab Apollo TV kvaliteetse piiramatu mahuga internetiteenuse pakkumist.

„Apollo TV on paljudele Eesti inimestele nende kolme kuu jooksul tõestanud, et telekanalites on eetris ohtralt huvitavat sisu ning uue põlvkonna teleteenus, kus telekavade rägastikus aitab orienteeruda tehisintellekt, katab väga suure osa eestlaste meelelahutusvajaduse,“ rääkis Apollo TV juht Toomas Tiivel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700