Autor: Allan Rajavee • 8. märts 2021

Konkurendid: ApolloTV ei paku midagi uut, kuid on siiski märgiline

Kuigi Margus Linnamäele kuuluv uus tele- ja voogedastusteenus ApolloTV ei paku Telia televisiooni ja multimeedia Baltimaade valdkonna juhi Karl Antoni hinnangul mitte midagi uut, siis näitab uue tegija tulek, et konkurents teleteenuste turul on kiirelt kasvamas.
ApolloTV juht Toomas Tiiveli sõnul hakkab uus digitelevisiooniteenus tegema tihedalt koostööd teiste Margus Linnamäele kuuluvate telekanalitega.
Foto: Eiko Kink

„Info uue teenusepakkuja (ApolloTV) kohta on meile teada olnud umbes pool aastat,“ märkis Anton. Samas lisas ta, et ApolloTV lahendatava probleemi – personaliseeritud telesisu pakkumise – lahendas Telia TV teenus juba mõni aeg tagasi. Seda kõikides võrkudes. Sellegipoolest tõdes Anton, et konkurents digitelevisiooni voogedastus- ja reaalajateenuste vaates on tihenemas, sest neile teadaolevalt pole ApolloTV ainus uus tulija sel aastal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700