Autor: Best Marketing • 26. veebruar 2021

Apollo hakkab teleteenust pakkuma

Apollo laiendab teenuste valikut ja hakkab pakkuma teleteenust Apollo TV, mille eesmärk on lahendada ära telerivaataja ammune mure, et televiisorist ei ole midagi vaadata.

„Internetipakkujast sõltumatu teleteenuse turg on Eestis alles algusjärgus. Me usume, et üha enam valitakse teleteenust sisu ja kasutajamugavuse järgi, mitte ei osteta ilmtingimata oma internetipakkujalt. Lisaks on Eestis endiselt ca 160 000 majapidamist, mis asuvad väljaspool kaabelvõrke, kus ligipääs kaasaegsele TV-teenusele on piiratud. Apollo TV on moodne ja kasutajasõbralik platvorm, mis töötab igas internetivõrgus ja üle WiFi ühenduse,“ rääkis Apollo TV juht Toomas Tiivel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700