Autor: Best Marketing • 6. mai 2021

SA Oivaline Ajakirjandus kuulutab välja ajakirjandusstipendiumi teise taotlusvooru

Mullu detsembris asutatud sihtasutus Oivaline Ajakirjandus alustab kuni 5000-eurose ajakirjandusstipendiumi teise vooruga, kuhu oodatakse ideekavandeid neljal teemal ja ühel vabateemal. Teisele stipendiumile saab kandideerida kuni 6. juunini.
SA Oivaline Ajakirjandus juhatuse liige Mari-Liis Rüütsalu
Foto: Andras Kralla

„Esimesele stipendiumile laekus väga palju häid looideid, millest esimesed peaksid ilmavalgust nägema juba maikuus. Suur huvi andis meile kinnitust, et oleme Oivalise Ajakirjanduse stipendiumiga õigel teel ja see on ühiskonnas vajalik. Sihtasutuse eesmärk on võimaldada luua ajakirjanduslikku sisu, mis nõuab autoritelt tavapärasest rohkem aega ja pühendumist. Sündivad lood võiksid muuta Eesti läbipaistvamaks, õiglasemaks ja targemate kodanikega riigiks,“ ütles sihtasutuse juhatuse liige Mari-Liis Rüütsalu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700