Autor: Best Marketing • 23. aprill 2021

Vaata, mida soovitab tuntud loovjuht tulevastele reklaamigurudele

Tallinna Vee korraldatud loovkonkursi "Veendumus" raames jagas reklaamiagentuuri Not Perfect loovjuht Anne Vetik põhitõdesid ja nippe, kuidas sünnib tema arvates üks mõjus reklaam.
Anne Vetik
Foto: Silver Mikiver

Anne Vetiku sõnul on reklaam palju rohkemat kui kuulutus. „Kui tahad reklaamis hästi hakkama saada, on palju kasulikum reklaami mitte õppida, vaid õppida midagi muud, mis annaks sulle üldist head kultuurilist ettevalmistust. Kui tunned kultuurikoode, ajalugu, kunsti, siis saad teha sellist reklaami, mis inimesi päriselt kõnetab, mitte lihtsalt kuulutust,“ ütles Vetik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700