Autor: Best Marketing • 9. märts 2021

Viaplay alustab Baltikumis

Põhjamaade juhtiv voogedastuse ettevõte, Nordic Entertainment Group (NENT Group) alustab täna Eestis, Lätis ja Leedus oma voogedastusplatvormi Viaplay teenuse pakkumist.
Viaplay

Seni on NENT Group’i voogedastusteenus Viaplay olnud saadaval vaid Põhjamaades. Tänasest alustab Viaplay oma laienemist Balti riikides turule tulekuga. Viaplay teenust saab Eestis osta ühe paketina „Total“, mille maksumus on 9.99 eurot kuus ning teenus on Eestis, Lätis ja Leedus kättesaadav läbi otsese kasutajatellimuse ja kolmanda osapoolte partnerlusleppe kaudu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700