Autor: Marianne Liibert • 5. märts 2021

Riinu Stolts: turundades tasub ettevõttesisesed võimalused üle vaadata

Äsja Viasat Worldi telekanalite turundusjuhi kohale naasnud Riinu Stolts rääkis lähemalt telekanalite turundamise eripäradest.
Riinu Stolts

„Omalt poolt on mul väga hea meel ja olen põnevil, et saan jätkata tööd Viasat Worldi telekanalite turundamisega Baltikumis. Minu äraolekul on muidugi ka väga suur töö ära tehtud ja siinkohal tänud tegijatele,“ kommenteeris lapsehoolduspuhkuselt naasnud Stolts endisel töökohal jätkamist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700