Autor: Best Marketing • 11. jaanuar 2021

Detsembri kõige silmapaistvama otsepostituse tegi Tasku keskus

Möödunud kuul võitis Eesti Posti poolt väljaantava kuu parima otseposti tiitli Tartu südalinnas asuv Tasku keskus.

Tasku keskus andis pühade eel välja raamatumõõtu juhendi jõuluettevalmistuste kohta, mis sisaldas kuponge, ostusoovitusi ja nippe. „Väga värskendav oli näha ühtlasi sisult kui ka välimuselt nii terviklikku ja läbimõeldud otsepostilahendust, mille igalt lehelt õhkus oma klientidest hoolimist,“ põhjendas valikut Eesti Posti reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700