Autor: Marianne Liibert • 6. jaanuar 2021

Kuidas palgata Lätti müügimees?

Tänapäeval asuvad väärtusahela kõige kasumlikumad tegevused ahela alguses – tootearendus ja disain, ning lõpus – turundus ja müük, kirjutab Corpowear OÜ omanik ja juht Taavi Sepp.
Taavi Sepp
Foto: Erakogu

Ahela keskmine osa ehk tootmine on tema sõnul kõige madalama lisandväärtusega töö. Kõik rahvusvaheliselt edukad kaubamärgid on tema hinnangul sellest aru saanud – H&M toodab Aasias, Fjällräven Eestis, Eton Ukrainas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700