Autor: Marianne Liibert • 30. detsember 2020

Ksenia Kostina: meil ei ole eriti vaja kliente püüda

Ksenia Kostina selgitas, miks hiljuti digiturunduse TOPis edukaima e-turundusagentuuri tiitli saanud ning enam kui 35 riigis affiliate-turundusega tegeleva Smart City OÜ kliendid neid ise üles leiavad.
Smart City OÜ tegevjuht Ksenia Kostina selgitas, et ettevõte tegutseb brändi Leadgid all.

"Leadgid on rahvusvaheline affiliate-platvorm ehk teisisõnu partnervõrgustiku platvorm, mis võimaldab meie klientidel reklaamida end ja oma teenuseid või tooteid internetis ning maksta konkreetsete tulemuste eest. Kuna me oleme spetsialiseeritud finantssektorile, siis meie klientideks on pangad, neopangad, kiirlaenufirmad ning fintech projektid," selgitas Kostina, millega Leadgid tegeleb.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700